VIP Roulette uitleg

VIP Roulette uitleg

Bij de naam VIP denk je al snel aan een spel alleen voor leden van een exclusieve club. Voorheen was dit inderdaad het geval. Tegenwoordig kan ook de gewone speler aanschuiven. De grote verschillen met gewoon roulette is dat je hogere bedragen kan inzetten en dat het spel alleen live gespeeld wordt. Je wordt door de dealer welkom geheten aan een prachtige roulette tafel in Malta. Op het eiland is een speciale tafel beschikbaar gesteld voor de speler die graag wat hoger inzet. Het is een echte high roller tafel, maar je kan ook klein beginnen. De uitgebreide inzet limieten is een reden dat high rollers graag voor deze live variant kiezen. Voordat je gaat spelen is een VIP roulette uitleg een mooi begin.

Roulette spelen als VIP

Schuif live aan bij een privé tafel

De dealer staat al op je te wachten tot je aanschuift aan de live tafel. Elke tafel is speciaal ingericht voor één speler dit is de reden dat het VIP Roulette genoemd wordt. Via camerabeelden die live worden opgenomen vanuit Malta kan je zien wat er zich aan de tafel afspeelt. Dankzij de posities van de camera’s heb je echt het idee dat je er zelf bij zit. Inzetten gebeurt op een digitaal speelbord. Dit werkt hetzelfde als de computerversie. Met fiches plaats je op de tafel je inzet. Als je klaar bent druk je op spin. De dealer ziet waar je op hebt ingezet via een computerscherm. Er wordt gedraaid aan het rad en je ziet vervolgens de kogel ergens belanden. Als je voorspelling juist is win je een bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van je inzet.

Inzetmogelijkheden op het digitale speelveld

Inzetmogelijkheden bij Roulette

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld in te zetten op het digitale speelveld. Onderaan het beeldscherm zie je direct je budget en fiches liggen. Door fiches naar de vakjes te slepen zet je geld in. Dit bedrag gaat meteen van je budget af. Je kan inzetten op inside bets en outside bets. Inside bets zijn eigenlijk de nummers. De outside bets zijn alle inzetmogelijkheden aan de zijkanten. Denk aan rood/zwart of even/oneven.

Inside bets plaatsen

Er zijn verschillende inside bets die je kan plaatsen. Je kan bijvoorbeeld geld inzetten op één nummer. De kans dat je dit goed hebt is natuurlijk klein. Daar staat wel tegenover dat je 36 keer je inzet terug krijgt als je wint. Het is ook mogelijk om met één fiche op 2 getallen tegelijk in te zetten. Je legt dan het fiche tussen twee getallen in op de lijn. Dit wordt een split genoemd. Als één van de twee getallen valt win je 17 keer je inzet.

Je kan ook op een hele rij inzetten. Dit heet een line. Je legt het fiche dan aan het begin van de rij op de lijn aan de linkerkant. Het is ook mogelijk om op een square in te zetten. Dit is een vak met 4 getallen die bij elkaar liggen op het speelbord. Uiteraard neemt je winst steeds verder af als je op meerdere getallen tegelijk inzet. Daar staat wel tegenover dat je een grotere kans hebt om te winnen.

Outseide bets plaatsen

Alle inzetten aan de buitenkant worden de outside bets genoemd. Je kan bijvoorbeeld voorspellen dat het volgende getal dat valt is rood is. Als je gelijk hebt win je twee keer je inzet terug. Je kan dit ook doen met even/oneven en 1-18 en 19 – 36. Je ziet deze vakjes aan de zijkant staan. Door hier je fiche op te leggen plaats je een outside bet.

Hoge inzet limieten

Hoge inzetlimieten

De reden dat dit een vip tafel wordt genoemd heeft te maken met de hoge inzetlimieten. De minimale inzet is € 1 per ronde, maar de maximale € 75.000. Dit zijn pas high roller getallen. Tijdens het spelen aan de VIP tafel is het mogelijk om te chatten met de dealer. Het blijft namelijk een live spel. Dit maakt het extra leuk om aan deze tafel een gokje te wagen. Bekijk voor een extra VIP roulette uitleg de Roulette tips pagina.

© 2021 | Vip Roulette