Roulette tips

Roulette tips

Roulette wordt gezien als een kansspel, maar dit is het eigenlijk al lang niet meer. Met strategieën verhoog je de kans op winst aanzienlijk. Er zijn zelfs spelers die er hun fulltime baan van gemaakt hebben om het spel te spelen. Het is dan ook niet zo heel gek dat er online veel gezocht wordt naar roulette tips of speluitleg. Met een aantal handige tips kan je zelf ook een poging wagen om een professionele speler te worden. Wij hebben een aantal handige strategieën voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Speel hier een potje Roulette

Verklein de kans op verlies met Martingale!

Eén van de eenvoudigste strategieën om te spelen is Martingale. Het mooie van deze tactiek is dat je de kans op verlies aanzienlijk verkleint. Het nadeel is dat je altijd een groot budget moet hebben om volgens deze strategie te spelen. Bij deze strategie speel je altijd volgens de enkelvoudige kansen. Je speelt bijvoorbeeld met rood/zwart of even/oneven. Hier kies je iets uit en hou je altijd aan vast wat er ook gebeurt.

Je kiest bijvoorbeeld rood en zet hier eerst een laag bedrag op in. Bijvoorbeeld € 1. De hoogte van het bedrag is ook afhankelijk van je budget. Als je verliest verdubbel je de inzet. Als je wint begin je weer bij het startbedrag. Doordat je telkens bij verlies moet verdubbelen loopt het bedrag al snel op. Je moet dus spelen aan een tafel met een hoog limiet en je hebt een groot budget nodig. Als dit allemaal klopt kan je bijna nooit verliezen met Martingale.

Speel volgens de one hit wonder!

One hit wonder Roulette

Je kan de grootste winst maken door op één cijfer geld in te zetten en te winnen. Je wint namelijk 36 keer je inzet. Als je € 10 inzet kan je € 360 winnen. Doordat je 36 keer je inzet wint kan je 36 keer verliezen en alsnog quitte spelen. Het one hit wonder is helemaal niet zo gek idee. Het is alleen belangrijk dat je één getal kiest en hier elke ronde op blijft inzetten. Zelf als je al 15 rondes verloren hebt. Als je bij ronde 20 wint maak je alsnog € 160 winst bij een inzet van € 10. Als je iets vaker wil winnen en je een groot budget hebt kan je ook met meerdere getallen tegelijk het one hit wonder spelen. Blijf alleen wel vasthouden tot je met een getal wint en noteer hoe vaak je verloren hebt om je winst te bepalen.

Speel altijd Europees of Frans roulette

Eén van de handigste Roulette tips die je echt moet onthouden is om Europees of Frans roulette te gaan spelen. Het huisvoordeel is bij deze varianten een stuk lager. Er staat slechts één keer de 0 op het wiel. Als deze valt wint het huis alle inzetten tijdens deze ronde. Bij Amerikaans roulette staat er twee keer een 0 op het wiel. De kans dat het huis wint is bij deze variant twee keer zo groot. Laat je dus niet verleiden en kies altijd voor Europees of Frans roulette om je winstkans te vergroten. Bij de meeste highroller casino’s kan je zelf kiezen welke variant je wil spelen.

Discipline trainen

Train je discipline

VIP Roulette kan je als speler echt helemaal gek maken. Het is belangrijk om je discipline te trainen. Je moet als speler het kunnen opbrengen om soms wel 30 rondes lang dezelfde inzet te plaatsen. Alleen spelers met veel discipline weten met winst weg te lopen. Dit is de reden dat er ook veel verloren wordt. Er zijn spelers die niet zover durven te gaan en denken dat het hun avond niet is. Of ze wisselen van nummer en zien vervolgens hun nummer vallen. Train vooral je discipline, verdiep je in Roulette tips en bijt jezelf vast in een bepaalde inzet. Alleen zo kan je uiteindelijk als winnaar weglopen.

© 2021 | Vip Roulette